Boek een les

U kunt uw golflessen bij ons gemakkelijk inplannen via onze digitale agenda. Klik hieronder op een professional naar keuze om uw golfles in te boeken. Eerst eenmalig registreren bij deze professional, daarna kunt u inloggen. Gebruikersnaam en wachtwoord mag u zelf bedenken. Voor hulp kunt u ons altijd bellen met 0511 43 26 92

Golfschool Friesland verzorgt zowel individuele als groepslessen voor beginners en gevorderden. Ook meer specifieke trainingen als een intensieve masterclass en course-management behoren tot de mogelijkheden.

Mijn carrière als golfprofessional in Friesland begon in 1993 op burggolf st Nicolaasga. 
Na 3 jaar kon ik zelfstandige worden als pro op golfclub Heidemeer in Heerenveen. Daar heb ik mogen bijdragen aan het ontwikkelen van een nieuwe golfclub en heb er met veel plezier gewerkt.
Zowel het lesgeven als het opbouwen van mijn golfwinkel, Golfstore Friesland, ging voorspoedig. In 2006 werd ik gevraagd headprofessional te worden op de Leeuwarder golfclub. De eerste jaren werkte ik op beide clubs en in 2012 besloot ik mij te focussen op de Leeuwarder golfclub.
Op deze mooie en uitdagende 18 holes baan met goede oefen- en lesmogelijkheden coach ik met veel plezier en succes alle niveaus van spelers en speelsters. Het is juist die variatie in speelsterkte en de afwisselende samenstelling van mijn lesagenda waardoor ik iedere dag gemotiveerd naar Leeuwarden rijdt.
Naast het lesgeven ben ik actief met het aansturen van mijn golfwinkel Golfstore Friesland. 

Bovendien speel ik al sinds het begin mee met de wedstrijden van de PGA Holland als playing professional.
Gedurende 7 jaar was ik docent aan het Cios en nu ben ik examinator voor de NGF en de PGA.

Mijn methodiek en filosofie van het lesgeven in golf is, dat alles staat, ontstaat en zijn gevolg heeft in de basis. 
Dus ik zal altijd de speler in de basic fundamentels als grip, aim en set-up helpen, om vanuit daar de swingtechniek te verbeteren en zo meer plezier te beleven aan deze geweldige sport.

Mijn motto derhalve:
If you keep doing what you always did, you will keep getting what you always got!

Via het CIOS (de Sportacademie) ben ik in aanraking gekomen met de golfsport en heb ik deze waanzinnige mooie sport niet meer losgelaten. 
Via het kleinprofiel Golf op het CIOS heb ik mijn diploma als Golfinstructeur (Level 2) gehaald. 
Bij het golfbedrijf Golfstore Friesland heb ik één jaar stage gelopen.  

Sinds Maart 2012 ben ik gestart als lesgever en als shopmedewerker bij Golfstore Friesland. Ik vond het tijd worden, na 5 jaar ervaring als lesgever, om de PGA Holland opleiding te gaan volgen. Deze opleiding vindt plaats op The Dutch in Spijk, u kent het wel van het KLM Open.
Om door middel van deze opleiding aangeschreven te staan als Teaching Professional, kan ik mijn enthousiasme en vernieuwingen op een kwalitatieve manier over brengen op mijn leerlingen. Binnen de golfschool van Golfstore Friesland heb ik prima mijn draai kunnen vinden.

Tip van de Pro: Uw Grip is de basis van uw Balvlucht. Heeft u problemen met uw grip? Dat verhelp ik binnen één les.