Boek een les

U kunt uw golflessen bij ons gemakkelijk inplannen via onze digitale agenda. Klik hieronder op een professional naar keuze om uw golfles in te boeken. Eerst eenmalig registreren bij deze professional, daarna kunt u inloggen. Gebruikersnaam en wachtwoord mag u zelf bedenken. Voor hulp kunt u ons altijd bellen met 0511 43 26 92

Golfschool Friesland verzorgt zowel individuele als groepslessen voor beginners en gevorderden. Ook meer specifieke trainingen als een intensieve masterclass en course-management behoren tot de mogelijkheden.

Mijn carrière als golfprofessional in Friesland begon in 1993 op burggolf st Nicolaasga. 
Na 3 jaar kon ik zelfstandige worden als pro op golfclub Heidemeer in Heerenveen. Daar heb ik mogen bijdragen aan het ontwikkelen van een nieuwe golfclub en heb er met veel plezier gewerkt.
Zowel het lesgeven als het opbouwen van mijn golfwinkel, Golfstore Friesland, ging voorspoedig. In 2006 werd ik gevraagd headprofessional te worden op de Leeuwarder golfclub. De eerste jaren werkte ik op beide clubs en in 2012 besloot ik mij te focussen op de Leeuwarder golfclub.
Op deze mooie en uitdagende 18 holes baan met goede oefen- en lesmogelijkheden coach ik met veel plezier en succes alle niveaus van spelers en speelsters. Het is juist die variatie in speelsterkte en de afwisselende samenstelling van mijn lesagenda waardoor ik iedere dag gemotiveerd naar Leeuwarden rijdt.
Naast het lesgeven ben ik actief met het aansturen van mijn golfwinkel Golfstore Friesland. Mijn lesagenda is geopend van begin maart tot eind december van dinsdag t/m zaterdag.

Bovendien speel ik al sinds het begin mee met de wedstrijden van de PGA Holland als playing professional.
Gedurende 7 jaar was ik docent aan het Cios en ben ik examinator voor de NGF en de PGA geweest.

Mijn methodiek en filosofie van het lesgeven in golf is, dat alles staat, ontstaat en zijn gevolg heeft in de basis. 
Dus ik zal altijd de speler in de basic fundamentels als grip, aim en set-up helpen, om vanuit daar de swingtechniek te verbeteren en zo meer plezier te beleven aan deze geweldige sport.

Mijn motto derhalve:
If you keep doing what you always did, you will keep getting what you always got!

Vanaf 1 juni 2023 zal Gerald Sibon als nieuwe professional op dinsdag, vrijdag en zaterdag beschikbaar zijn voor privé en groepslessen op de Leeuwarder golfclub.

Gerald is een voormalig profvoetballer en ex speler van onder andere SC Heerenveen en Ajax.

Als golfer kennen Martin en Gerald elkaar al jaren. Ze hebben geregeld samen gegolft in Heerenveen, waar ze beiden wonen. Vorig najaar heeft Gerald bij Martin stage gelopen tijdens zijn DGTF pro opleiding.

Inmiddels heeft hij zijn diploma behaald en heeft hij heel veel zin om als de assistent van Martin aan het werk te gaan op de Leeuwarder golfclub. Zijn lesagenda is inmiddels geopend en u kunt zowel online als via de shop lessen bij Gerald inboeken.